MamaLeki
Broj poruka : 179 Datum upisa : 02.02.2011
| Naslov: Unošenje tečnosti u trudnoći Pon Feb 21, 2011 6:29 pm | |
| Najbolje piće za trudnicu je prirodna negazirana mineralna voda
Tokom trudnoće povećava se količina krvi u ženinom organizmu, zbog čega krvotoku treba povećana doza tečnosti, a i fetusu je potrebna dovoljna količina tečnosti, koja podstiče njegov metabolizam, cirkulaciju i omogućuje dotok hranljivih sastojaka u njegovo telo.
Ja sam puno sokova pila, nešto slabije vodu i to kada bih je pila bila je ona gazirana voda. Kakva su vaša iskustva? | |
|
Sanjiva
Broj poruka : 391 Datum upisa : 31.01.2011 Godina : 44 Lokacija : Beograd
| Naslov: Re: Unošenje tečnosti u trudnoći Uto Feb 22, 2011 12:49 am | |
| Ja sam nadrljala u prvoj trudnoci, nisam pila dovoljno vode, pa sam imala manjak plodove vode, i lezala na odeljenju dok su me boli infuzijama.Posle sam se opametila sa Veljkom sam od prvog dana pila sto vise, i to samo vode. Sokove sam izbegavala, jer sam u zadnjem tromesecju bila na granici trudnickog secera. Moj savet, sto vise vode, voda je zdrava, i za izbacivanje peska i bakterija, ako postoje. | |
|
BoMbica
Broj poruka : 74 Datum upisa : 21.02.2011
| Naslov: Re: Unošenje tečnosti u trudnoći Čet Feb 24, 2011 12:41 am | |
| pila sam mnoooogooooo vode...doduse dobar deo trudnoce samprovela u jeku leta pa je to bilo i vise nego pozeljno.pilasam i dosta mnleka i kisele kad me je mucila kiselina,jogurt da me osvezi i uglavnom negazirane sokove. | |
|
BoMbica
Broj poruka : 74 Datum upisa : 21.02.2011
| Naslov: Re: Unošenje tečnosti u trudnoći Čet Feb 24, 2011 12:42 am | |
| izbegavala sam gazirana pica i smanjila sma kafu,ionako nisam neki kafaros | |
|
Sponsored content
| Naslov: Re: Unošenje tečnosti u trudnoći | |
| |
|