Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

PrijemPortalLatest imagesTražiRegistruj sePristupi
Dobrodošli na forum Maleni ljudi, forum o najvećem čudu sveta-detetu..Registrujte se i uživajte sa nama..ćaskajmo o različitim temama..potrebno je samo da se registrujete...nakon toga se ulogujete i sa nama ste...
Zadnje teme
» Kaladont...
Životinje u kući-stanu? Icon_minitimePet Avg 02, 2013 3:26 pm od čupe

» Kako smo se upoznali..
Životinje u kući-stanu? Icon_minitimeSub Jun 11, 2011 12:43 am od Mirka

» Bla, bla:)
Životinje u kući-stanu? Icon_minitimePon Mar 28, 2011 3:12 pm od blanka

» Moje misljenje o forumasicama
Životinje u kući-stanu? Icon_minitimePet Mar 25, 2011 9:43 pm od blanka

» Oceni smajlijem osobu iznad :)
Životinje u kući-stanu? Icon_minitimePet Mar 25, 2011 9:41 pm od blanka

» Roditeljski dodatak
Životinje u kući-stanu? Icon_minitimeČet Mar 24, 2011 10:11 am od Sanjiva

» Slike lepog cveća
Životinje u kući-stanu? Icon_minitimeNed Mar 20, 2011 10:54 pm od Sanjiva

» Vežbe za jednostavniji porođaj
Životinje u kući-stanu? Icon_minitimeNed Mar 20, 2011 5:03 pm od Sanjiva

» Crtani filmovi
Životinje u kući-stanu? Icon_minitimeNed Mar 20, 2011 12:26 pm od Sanjiva

Naj bolji poslanici
Clara82
Životinje u kući-stanu? I_vote_lcapŽivotinje u kući-stanu? Pink-s10Životinje u kući-stanu? I_vote_rcap 
Sanjiva
Životinje u kući-stanu? I_vote_lcapŽivotinje u kući-stanu? Pink-s10Životinje u kući-stanu? I_vote_rcap 
blanka
Zak
MamaLeki
Milena
Mama 3
Mirka
BoMbica
NINA

Životinje u kući-stanu?

Ići dole 
+2
Zak
MamaLeki
6 posters
AutorPoruka
MamaLeki

MamaLeki

Broj poruka : 179
Datum upisa : 02.02.2011

Životinje u kući-stanu? Empty
PočaljiNaslov: Životinje u kući-stanu?   Životinje u kući-stanu? Icon_minitimePet Feb 04, 2011 12:58 pm

Ne volim da mi životinje budu u stanu u kome živim, to mi je nehigijenski i nepraktično, ali imamo komšije kojima problem nije i tri pasa u stanu, preko celog dana samo lavež i galama, ozbiljno se razmišljam da prijavim pa me zanima kome treba da se obratim?
Nazad na vrh Ići dole
Zak

Zak

Lav Broj poruka : 216
Datum upisa : 03.02.2011
Godina : 35

PočaljiNaslov: Re: Životinje u kući-stanu?   Životinje u kući-stanu? Icon_minitimeSub Feb 05, 2011 12:12 pm

Ne brini, ima i gore. Moja svekrva ima minimum 13 mačaka, pa ti vidi... Od tih 13 su minimum 5 mačori a ostalo mačke, zrele za razmnožavanje tako da se sada bliži sezona parenja pa će ih tek biti- mali slatki DLAKAVI I ZARAZNI! joj, kuda da begam?!
Nazad na vrh Ići dole
Clara82

Clara82

Vaga Broj poruka : 516
Datum upisa : 31.01.2011
Godina : 42

PočaljiNaslov: Re: Životinje u kući-stanu?   Životinje u kući-stanu? Icon_minitimeSre Feb 09, 2011 10:47 pm

Zak ::
Ne brini, ima i gore. Moja svekrva ima minimum 13 mačaka, pa ti vidi... Od tih 13 su minimum 5 mačori a ostalo mačke, zrele za razmnožavanje tako da se sada bliži sezona parenja pa će ih tek biti- mali slatki DLAKAVI I ZARAZNI! joj, kuda da begam?!

Uh bwe..stvarne ne razumem te ljude Životinje u kući-stanu? 209615
Nazad na vrh Ići dole
Sanjiva

Sanjiva

Strelac Broj poruka : 391
Godina : 44

PočaljiNaslov: Re: Životinje u kući-stanu?   Životinje u kući-stanu? Icon_minitimeSre Feb 09, 2011 11:32 pm

Zak ::

Bacaj to kroz prozor ako treba, imas bebu u kuci. Nisam protivnik zivotinja, ali sam protiv drzanja u stanu. Ko ima kucu i dvoriste , to je ok, ali u stanu nikako !!!
Nazad na vrh Ići dole
Mama 3

Mama 3

Škorpija Broj poruka : 94
Datum upisa : 02.02.2011
Godina : 48

PočaljiNaslov: Re: Životinje u kući-stanu?   Životinje u kući-stanu? Icon_minitimeSub Feb 12, 2011 5:59 am

Ja sam veliki ljubitelj zivotinja, ali ovo sto procitah je preterano. Mi imamo dosta zivotinja, ali imamo i dvoriste. Nisam protivnik da se zivotinja drzi u stanu, ali tu vec postoje pravila. Lavez, razbacivanje dlaka i sl. nikako nije dozvoljeno.
Mislim da bi prvo trebalo da se obratis kucnom savetu (ako takav postoji u tvojoj zgradi). Znam da su se ljudi obicno zalili nekoj inspekciji, ali da ne bih sad lupila pa ostala ziva, bas cu se raspitati kako to ide, pa javljam.
Nazad na vrh Ići dole
blanka

blanka

Bik Broj poruka : 386
Datum upisa : 01.02.2011
Godina : 37

PočaljiNaslov: Re: Životinje u kući-stanu?   Životinje u kući-stanu? Icon_minitimeSub Feb 12, 2011 1:46 pm

Ja nisam za to da budu u kuci ili stanu,mada ko moze svaka mu cast, ja bi poludela. sdsdd
Nazad na vrh Ići dole
Sanjiva

Sanjiva

Strelac Broj poruka : 391
Godina : 44

PočaljiNaslov: Re: Životinje u kući-stanu?   Životinje u kući-stanu? Icon_minitimeSub Feb 12, 2011 3:19 pm

hahahahaha, blanka, i ja isto
Nazad na vrh Ići dole
blanka

blanka

Bik Broj poruka : 386
Datum upisa : 01.02.2011
Godina : 37

PočaljiNaslov: Re: Životinje u kući-stanu?   Životinje u kući-stanu? Icon_minitimeSub Feb 12, 2011 6:07 pm

Da me neshvati neko pogresno ali kad vidi da obuku kucice i tako ih setaju meni lose, nemam nista protiv i ja imam kucu kod mojih u dvoristu,al sta je previse previse je
Nazad na vrh Ići dole
Sponsored content

PočaljiNaslov: Re: Životinje u kući-stanu?   Životinje u kući-stanu? Icon_minitime

Nazad na vrh Ići dole

Životinje u kući-stanu?
Nazad na vrh 
Strana 1 od 1
 Similar topics
-
» Feng shui u kući

Dozvole ovog foruma:Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
 :: Ženske priče... :: Biljke i kućni ljubimci-
Skoči na: