Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

PrijemPortalLatest imagesTražiRegistruj sePristupi
Dobrodošli na forum Maleni ljudi, forum o najvećem čudu sveta-detetu..Registrujte se i uživajte sa nama..ćaskajmo o različitim temama..potrebno je samo da se registrujete...nakon toga se ulogujete i sa nama ste...
Zadnje teme
» Kaladont...
Vaše mišljenje za rešenje problema Icon_minitimePet Avg 02, 2013 3:26 pm od čupe

» Kako smo se upoznali..
Vaše mišljenje za rešenje problema Icon_minitimeSub Jun 11, 2011 12:43 am od Mirka

» Bla, bla:)
Vaše mišljenje za rešenje problema Icon_minitimePon Mar 28, 2011 3:12 pm od blanka

» Moje misljenje o forumasicama
Vaše mišljenje za rešenje problema Icon_minitimePet Mar 25, 2011 9:43 pm od blanka

» Oceni smajlijem osobu iznad :)
Vaše mišljenje za rešenje problema Icon_minitimePet Mar 25, 2011 9:41 pm od blanka

» Roditeljski dodatak
Vaše mišljenje za rešenje problema Icon_minitimeČet Mar 24, 2011 10:11 am od Sanjiva

» Slike lepog cveća
Vaše mišljenje za rešenje problema Icon_minitimeNed Mar 20, 2011 10:54 pm od Sanjiva

» Vežbe za jednostavniji porođaj
Vaše mišljenje za rešenje problema Icon_minitimeNed Mar 20, 2011 5:03 pm od Sanjiva

» Crtani filmovi
Vaše mišljenje za rešenje problema Icon_minitimeNed Mar 20, 2011 12:26 pm od Sanjiva

Naj bolji poslanici
Clara82
Vaše mišljenje za rešenje problema I_vote_lcapVaše mišljenje za rešenje problema Pink-s10Vaše mišljenje za rešenje problema I_vote_rcap 
Sanjiva
Vaše mišljenje za rešenje problema I_vote_lcapVaše mišljenje za rešenje problema Pink-s10Vaše mišljenje za rešenje problema I_vote_rcap 
blanka
Zak
MamaLeki
Milena
Mama 3
Mirka
BoMbica
NINA

Vaše mišljenje za rešenje problema

Ići dole 
+2
Sanjiva
Zak
6 posters
AutorPoruka
Zak

Zak

Lav Broj poruka : 216
Datum upisa : 03.02.2011
Godina : 35

Vaše mišljenje za rešenje problema Empty
PočaljiNaslov: Vaše mišljenje za rešenje problema   Vaše mišljenje za rešenje problema Icon_minitimeČet Feb 03, 2011 9:28 pm

bounce
Imate problem i čak mislite da ga sami svojom voljom ne možete rešiti? Trudite se da pronadjete početak problema ali dobro je sakriven? Da li je u pitanju vaša napeta glava ili nevolja drugih da se prilagode i promene? Kako god da okrenete, rešenja nigde nema! Ni u vama ni u njima, ni u onim susednima.... Tada stres čini svoje- napada vaš imunitet, postajete iscrpljeni, slabi, ćutljivi, i sve više i više nesigurni u sebe... Ako vi ne znate da prepoznate šta je greška i koje bi bilo najprikladnije rešenje, možda hladna glava nas prijatelja može pomoći!
Ja, recimo, imam ogroman problem! Podeliću ga sa vama da to bude problem svih nas jer smo zbog toga skupa na ovom portalu- da sve delimo zajedno!
Problem je moja svekrva! Dva puta smo se posvadjale i tu sam ja izvukla deblji kraj. Sada je mrzim. Mislim da je mrzim. Recite mi vi- osoba koju ne podnosiš u svojoj blizini, koja te bode kad uzme tvoje dete u ruke, koja te organiski nervira kad god ti nešto kaže i savetuje, osoba koja se trudi da bude umešana u svačiji život i koja želi da izigrava državnog policajca - da li je moguće da tu osobu mrzim jer sam od njene strane doživela dva puta ogromno razočarenje? Kako da pomognem sebi da je što manje primećujem u svojoj blizini?
Nazad na vrh Ići dole
Sanjiva

Sanjiva

Strelac Broj poruka : 391
Datum upisa : 31.01.2011
Godina : 44

PočaljiNaslov: Re: Vaše mišljenje za rešenje problema   Vaše mišljenje za rešenje problema Icon_minitimeČet Feb 03, 2011 9:32 pm

Hm, tesko pitanje, sve zavisi od karaktera, ja recimo, ne bih mogla da je ne primecujem, i da se ne nerviram, ima ljudi koji bi mogli. Ne znam sta pametno da ti kazem, sem da je mozda stvarno najbolje resenje ignorisati. Mozda ce tada provokacije prestati, jer nece nailaziti na tvoj odgovor. Najteze je ipak tebi, tu si da balansiras, izmedju muza i nje.
Nazad na vrh Ići dole
Zak

Zak

PočaljiNaslov: Re: Vaše mišljenje za rešenje problema   Vaše mišljenje za rešenje problema Icon_minitimeČet Feb 03, 2011 9:42 pm

Sanjiva ::
Hm, tesko pitanje, sve zavisi od karaktera, ja recimo, ne bih mogla da je ne primecujem, i da se ne nerviram, ima ljudi koji bi mogli. Ne znam sta pametno da ti kazem, sem da je mozda stvarno najbolje resenje ignorisati. Mozda ce tada provokacije prestati, jer nece nailaziti na tvoj odgovor. Najteze je ipak tebi, tu si da balansiras, izmedju muza i nje.
Prva si osoba koja me razume! Hvala ti puno! Odgovor je dobar, toliko da sam ga i sama svesno znala ali sestro teško je istrajati u tome! Nekako ne uspevam da izbacim iz glave njene reči i čini mi se da iz dana u dan ta mrznja sa njenim ponašanjem i samom pojavom sve više raste! Poštujem je samo zato što je majka čoveka koga obožavam i sa kojim imam prekrasno dete! Ali toliko mi smeta njena pomoć da bih joj rekla NE POMAŽI MI JER ZNAM DA ĆEŠ MI SUTRA I ZA TO PREBACITI! Jer tako je to sa njom, dobra je i sve, a sutra za to moraš ti da ispaštaš! uhhhh... Ne znam kako da pomognem sebi... užasno je stanje, da znate... mada, sigurna sam da nisam jedina...
Nazad na vrh Ići dole
Clara82

Clara82

Vaga Broj poruka : 516
Godina : 42

PočaljiNaslov: Re: Vaše mišljenje za rešenje problema   Vaše mišljenje za rešenje problema Icon_minitimeČet Feb 03, 2011 9:46 pm

Naravno da nisi jedina..ja nemam puno kontakta sa svekrvom, pošto smo udaljene jedno stotinak kilometara..zato se i lepo slažemo hihih..Žaki, ne znam šta da ti kažem, probaj da je jednostavno ignorišeš, napomeni mužu, onako delikatno da se ona previše meša..
Nazad na vrh Ići dole
Zak

Zak

PočaljiNaslov: Re: Vaše mišljenje za rešenje problema   Vaše mišljenje za rešenje problema Icon_minitimeČet Feb 03, 2011 9:48 pm

Ah, da, ne rekoh vam da taj problem ima i moj muž. On nije rešenje... Nažalost... Voleo bi da bude ali ne može protiv nje ni bikčina sa najvećim rogovima, sama je već preveliki bik!
Nazad na vrh Ići dole
MamaLeki

MamaLeki

Broj poruka : 179
Datum upisa : 02.02.2011

PočaljiNaslov: Re: Vaše mišljenje za rešenje problema   Vaše mišljenje za rešenje problema Icon_minitimeČet Feb 03, 2011 9:54 pm

A da kažeš ti njoj sve onako u lice, šta ti smeta, ako je toliko neosetljiva da sama uvidi idi direktno, možda će se naljutiti pa vas i ostavi na miru Vaše mišljenje za rešenje problema 327752
Nazad na vrh Ići dole
Zak

Zak

PočaljiNaslov: Re: Vaše mišljenje za rešenje problema   Vaše mišljenje za rešenje problema Icon_minitimeČet Feb 03, 2011 9:59 pm

E to bolje nega učini njen sin jer ja sam i sa dobrim ponašanjem već za nju loša! ne znate vi kako je ona teška!
Nazad na vrh Ići dole
Sanjiva

Sanjiva

PočaljiNaslov: Re: Vaše mišljenje za rešenje problema   Vaše mišljenje za rešenje problema Icon_minitimePet Feb 04, 2011 12:04 am

Zak ::
Sanjiva ::
Prva si osoba koja me razume! Hvala ti puno! Odgovor je dobar, toliko da sam ga i sama svesno znala ali sestro teško je istrajati u tome! Nekako ne uspevam da izbacim iz glave njene reči i čini mi se da iz dana u dan ta mrznja sa njenim ponašanjem i samom pojavom sve više raste! Poštujem je samo zato što je majka čoveka koga obožavam i sa kojim imam prekrasno dete! Ali toliko mi smeta njena pomoć da bih joj rekla NE POMAŽI MI JER ZNAM DA ĆEŠ MI SUTRA I ZA TO PREBACITI! Jer tako je to sa njom, dobra je i sve, a sutra za to moraš ti da ispaštaš! uhhhh... Ne znam kako da pomognem sebi... užasno je stanje, da znate... mada, sigurna sam da nisam jedina...

Ovo boldovano je u stvari odgovor na tvoj problem. Probaj, izbroj do 10 , ignorisi, i videces, spustice i ona loptu. Probaj da svaki trenutak iskoristis na sto bolji nacin, uzivaj u ljubavi svoga muza i deteta, a svekrva...koja svekrva? Very Happy
Nazad na vrh Ići dole
Clara82

Clara82

PočaljiNaslov: Re: Vaše mišljenje za rešenje problema   Vaše mišljenje za rešenje problema Icon_minitimePet Feb 04, 2011 1:09 am

Slažem se..ignoriši je, probaj da je ne vidiš i ne čuješ kad zvoca..mislim da će ona tako izgubiti elan da ti prigovara i meša se..
Nazad na vrh Ići dole
Mama 3

Mama 3

Škorpija Broj poruka : 94
Datum upisa : 02.02.2011
Godina : 48

PočaljiNaslov: Re: Vaše mišljenje za rešenje problema   Vaše mišljenje za rešenje problema Icon_minitimePet Feb 04, 2011 1:30 am

Nisi jedina!!! Ja sam sa takvom svekrvom zivela 10 godina i trpela isto sto i ti. Necu ti reci da je ignorises jer da mozes to bi vec uradila (mada se slazem da bi to bilo najbolje resenje). Moja je situacija procvetala kada smo se odvojili da zivimo sami (nisi napisala da li zivite zajedno). Do tada, pa sta da ti kazem, trpela sam sto sam mogla. Par puta sam prsla i rekla joj sta mislim, da je ona zaplaka. Moj nacin borbe bio je sledeci. Koristila sam njeno oruzje protiv nje. Pocela sam da se ponasam kao ona, ali samo prema njoj. Ona nadrndana i ja sam. Ona raspolozena- i ja sam... i tako. Mozda i nije neko resenje, ali moram da ti kazem da sam sa njom jednom prilikom imala ozbiljan razgovor u kome sam je iznapadala i rekla sve sto mislim. Ja sam govorila smireno i obracala sam joj se kao da razgovaram sa razumnim covekom (iako sam mislila da ona to nije). Prosto nisam htela ja taj razgovor, ali sam se nametnuo i bile smo same (sto je bilo dobro). Sigurna sam da ces i ti imati priliku za takav razgovor, a do tad, samo hrabro.
A da, zaboravila sam da ti kazem da je taj razgovor zavrsen njenim suzama. Ja nisam mogla da verujem. Izvinjavala se i objasnjavala mi zasto je tako postupila u nekim situacijama. Jos mi je bilo i zao. Ja sam osecajna osoba i znam da prastam. Mozda i tvoju nesto muci. Nesto sto ne moze nikome da kaze. Daleko od toga da je pravdam, ali zapamti SVAKI PROBLEM IMA RESENJE. I naci cemo ga, zajedno.
Sada zivimo u slozi, stvarno slozi. I sada me ponekad iznervira, ali to nije ni priblizno onako. Cak i volim kad mi dodje...
Nazad na vrh Ići dole
Sanjiva

Sanjiva

PočaljiNaslov: Re: Vaše mišljenje za rešenje problema   Vaše mišljenje za rešenje problema Icon_minitimePet Feb 04, 2011 10:00 am

Evo mama3 onako iz prve ruke , posto ima iskustva licnog. Slazem se, svaki problem ima resenje, a i nije prirodno da zivite u mrznji, mislim, smucice ti se zivot, a tek trebas da zivis. Polako i smireno, i kazem ti, najbolje je kuliranje, i nemoj samo da dozvolis raspravu izmedju tebe i muza zbog nje. To nikako, kad te iznervira, izbroj do 10, iskuliraj, i pusti muziku na primer Smile nemoj da dozvolis da vidi da te je isprovocirala, to ce joj samo dati krila.
Nazad na vrh Ići dole
Zak

Zak

PočaljiNaslov: Re: Vaše mišljenje za rešenje problema   Vaše mišljenje za rešenje problema Icon_minitimeSub Feb 05, 2011 12:23 pm

Živimo zajedno! uhhhhh"!!!
Nazad na vrh Ići dole
Clara82

Clara82

PočaljiNaslov: Re: Vaše mišljenje za rešenje problema   Vaše mišljenje za rešenje problema Icon_minitimeSub Feb 05, 2011 1:08 pm

Eto najvećeg problema..kada bi molgli nekako da se osamostalite, bilo bi vam lakše sigurno Vaše mišljenje za rešenje problema 530777
Nazad na vrh Ići dole
Zak

Zak

PočaljiNaslov: Re: Vaše mišljenje za rešenje problema   Vaše mišljenje za rešenje problema Icon_minitimeSub Feb 05, 2011 1:46 pm

Znam, a do tada mozak mi trči po vasioni! Teško je kada se neko večito gura u vaše stvari a time neće da pomogne već da utoli svoju glad interesa! Mada, ona kakva je, mislim da nas ni selidba neće spasiti od njenog uplitanja!
Nazad na vrh Ići dole
blanka

blanka

Bik Broj poruka : 386
Datum upisa : 01.02.2011
Godina : 37

PočaljiNaslov: Re: Vaše mišljenje za rešenje problema   Vaše mišljenje za rešenje problema Icon_minitimeUto Feb 15, 2011 11:46 pm

Jao necu o toj temi svekrva moja je ne podnosljiva NE zivimo zajedno ali se u sve mesa i uvek je tu. Mislim da ne moze tu puno da se promeni dokle god ste zajedno, a opet takve su sveki u sve se mesaju, treba ih postaviti na njihovo mesto What a Face
Nazad na vrh Ići dole
Sponsored content

PočaljiNaslov: Re: Vaše mišljenje za rešenje problema   Vaše mišljenje za rešenje problema Icon_minitime

Nazad na vrh Ići dole

Vaše mišljenje za rešenje problema
Nazad na vrh 
Strana 1 od 1
 Similar topics
-
» Moje misljenje o forumasicama
» Znakovi da vas vaše dete voli
» Vaše kritike i pohvale o forumu..
» FIZIČKE PROMENE VAŠE BEBE OD 8 DO 12 MESECI

Dozvole ovog foruma:Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
 :: Ženske priče... :: Savetovalište-