| Sa koliko beba treba da sedi | |
|
|
Autor | Poruka |
---|
blanka
Broj poruka : 386 Datum upisa : 01.02.2011 Godina : 37 Lokacija : Novi Sad
| Naslov: Sa koliko beba treba da sedi Sre Feb 16, 2011 12:56 pm | |
| Moja beba ce sledece nedelje 4 meseca kad je stavim u polusedeci ona se na sve nacine dize da sedne, doktor nam je rekao ne pre 6 meseca, sta da radim ako hoce da sedne, kako da znam da je spremna?? | |
|
| |
Sanjiva
Broj poruka : 391 Datum upisa : 31.01.2011 Godina : 44 Lokacija : Beograd
| Naslov: Re: Sa koliko beba treba da sedi Čet Feb 17, 2011 9:57 am | |
| Sama ce ona sesti kad bude spremna, samo nemoj da je forsiras da sedi ako ne moze. Videces, ako je stavis da sedi a ona krene da pada iz sedeceg polozaja znaci da nije spremna jos uvek. Moji su sedeli i pre 6. meseca ali ne tako stabilno. A to pridizanje iz polusedeceg polozaja i mi smo prosli. | |
|
| |
Clara82
Broj poruka : 516 Datum upisa : 31.01.2011 Godina : 42 Lokacija : Jagodina
| Naslov: Re: Sa koliko beba treba da sedi Čet Feb 17, 2011 10:41 am | |
| I ja mislim da dete samo nekako oseti kada je spremno za sedenje..u početku biće teško, padaće mna stranu, ali mala pomoć jastuka i biće sve kako treba..mi danas idemo na uz kukića, pa ćemo videti šta će nam reći.. | |
|
| |
blanka
| Naslov: Re: Sa koliko beba treba da sedi Čet Feb 17, 2011 12:21 pm | |
| - Clara82 ::
- I ja mislim da dete samo nekako oseti kada je spremno za sedenje..u početku biće teško, padaće mna stranu, ali mala pomoć jastuka i biće sve kako treba..mi danas idemo na uz kukića, pa ćemo videti šta će nam reći..
Jde pa javljaj ja sam mojoj skinula siroko povijanje i odma je dete srecnije sto moze dizti nogice | |
|
| |
Clara82
| Naslov: Re: Sa koliko beba treba da sedi Pet Feb 18, 2011 6:37 pm | |
| Mi još mora da nosimo široko iako imamo zrna..grrr | |
|
| |
Dabolu
Broj poruka : 24 Datum upisa : 07.02.2011
| Naslov: Re: Sa koliko beba treba da sedi Pet Feb 25, 2011 2:52 pm | |
| Mi smo siroko povijanje nosili kratko. Iskrenonbeba je histerisala od te ukocenosti i ja sam odabrala da svaki dan radimo po malo vezbica umjesto s.povijanja. A sto se tice sjedenja poceli smo polusjedeci stav sa 3 mjeseca a skroz sjedeci sa 5. Doktor je rekao sa 5 ipo, ali oni uvijek kazu vise da bi se ogradili ako sto ne valja. Kada beba sama podize glavu i namjesta se u sedeci polozaj, zasto je vracati. Jedva cekam da napuni punih 6 mjes.da ga stavim u dubak, misim da bi mogao i sa 5, jer nogice trce i lupaju "u prazno" po citav dan. Greotica mora da saceka jos malo. kada ga stavim na noge on stoji tako da nije tesko ocijeniti da se beba dobro razvija i stvarno je u tome necu sputavati. | |
|
| |
Clara82
| Naslov: Re: Sa koliko beba treba da sedi Pet Feb 25, 2011 3:25 pm | |
| Joj ja mislim da to u mnogome zavisi i od bebe..Vejko skakuće kada ga držim, al mi je još onako kao da nije čvrst dovoljno..zbog toga ga stavljam u polusedeći položaj..polako.. | |
|
| |
blanka
| Naslov: Re: Sa koliko beba treba da sedi Pet Feb 25, 2011 3:41 pm | |
| i moja voli kad je polusedecem i na sve nacine u sedeci, da se poshvalim danas smo se okrenuli sa ledja na stomak, jaooo kako mi je bilo slatko | |
|
| |
Clara82
| |
| |
Dabolu
Broj poruka : 24 Datum upisa : 07.02.2011
| Naslov: Re: Sa koliko beba treba da sedi Pet Feb 25, 2011 5:47 pm | |
| U pravu si Claro, to ponajvise zavisi od bebe i njenog karaktera pa i, kako ona raste, razvija se i kako je zainteresovana. Moj stariji sin je bio ultra aktivan u dubak je bio sa 5 mj. a srednji je kao beba bio nezainteresovan za skakutanje i najvise je volio da leskari. Ovo malo najmladje je ludak pravi, sa dva mjeseca je precizno hvatao igracke i trpao usta. Hiperaktivan je i mislim da ga ne treba sputavati ako on sjedi sam skroz ispravljene kicme, zasto bih ga ja gurala "e rano ti je sreco ne smijes to da radis", naravno da je on nezainteresovan i da nema ambicija sada za sjedenje ja ga ne bi forsirala. | |
|
| |
MamaLeki
Broj poruka : 179 Datum upisa : 02.02.2011
| Naslov: Re: Sa koliko beba treba da sedi Pet Feb 25, 2011 6:16 pm | |
| Mi smo oko 6. meseca počeli da sedimo, nije bilo problema | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Sa koliko beba treba da sedi | |
| |
|