Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

PrijemPortalLatest imagesTražiRegistruj sePristupi
Dobrodošli na forum Maleni ljudi, forum o najvećem čudu sveta-detetu..Registrujte se i uživajte sa nama..ćaskajmo o različitim temama..potrebno je samo da se registrujete...nakon toga se ulogujete i sa nama ste...
Zadnje teme
» Kaladont...
Da li ste zadovoljne Pampers pelenama? - Page 2 Icon_minitimePet Avg 02, 2013 3:26 pm od čupe

» Kako smo se upoznali..
Da li ste zadovoljne Pampers pelenama? - Page 2 Icon_minitimeSub Jun 11, 2011 12:43 am od Mirka

» Bla, bla:)
Da li ste zadovoljne Pampers pelenama? - Page 2 Icon_minitimePon Mar 28, 2011 3:12 pm od blanka

» Moje misljenje o forumasicama
Da li ste zadovoljne Pampers pelenama? - Page 2 Icon_minitimePet Mar 25, 2011 9:43 pm od blanka

» Oceni smajlijem osobu iznad :)
Da li ste zadovoljne Pampers pelenama? - Page 2 Icon_minitimePet Mar 25, 2011 9:41 pm od blanka

» Roditeljski dodatak
Da li ste zadovoljne Pampers pelenama? - Page 2 Icon_minitimeČet Mar 24, 2011 10:11 am od Sanjiva

» Slike lepog cveća
Da li ste zadovoljne Pampers pelenama? - Page 2 Icon_minitimeNed Mar 20, 2011 10:54 pm od Sanjiva

» Vežbe za jednostavniji porođaj
Da li ste zadovoljne Pampers pelenama? - Page 2 Icon_minitimeNed Mar 20, 2011 5:03 pm od Sanjiva

» Crtani filmovi
Da li ste zadovoljne Pampers pelenama? - Page 2 Icon_minitimeNed Mar 20, 2011 12:26 pm od Sanjiva

Naj bolji poslanici
Clara82
Da li ste zadovoljne Pampers pelenama? - Page 2 I_vote_lcapDa li ste zadovoljne Pampers pelenama? - Page 2 Pink-s10Da li ste zadovoljne Pampers pelenama? - Page 2 I_vote_rcap 
Sanjiva
Da li ste zadovoljne Pampers pelenama? - Page 2 I_vote_lcapDa li ste zadovoljne Pampers pelenama? - Page 2 Pink-s10Da li ste zadovoljne Pampers pelenama? - Page 2 I_vote_rcap 
blanka
Zak
MamaLeki
Milena
Mama 3
Mirka
BoMbica
NINA

Da li ste zadovoljne Pampers pelenama?

Ići dole 
+5
Clara82
Anchi
blanka
Sanjiva
Dabolu
9 posters
Idi na stranu : Prethodni  1, 2
AutorPoruka
Dabolu

Dabolu

Broj poruka : 24
Datum upisa : 07.02.2011

Da li ste zadovoljne Pampers pelenama? - Page 2 Empty
PočaljiNaslov: Da li ste zadovoljne Pampers pelenama?   Da li ste zadovoljne Pampers pelenama? - Page 2 Icon_minitimePon Feb 07, 2011 2:31 pm

First topic message reminder :

Da li ste zadovoljne Pampers pelenama? Mislim da Pampers za istocnjacko trziste (tu i mi pripadamo) nema veze sa Pampersom koji se plasira na zapadnom trzistu. Uporedjivala je moja prijateljica sa pelenom kupljenom u Francuskoj i kaze da su razlicite. No to i nema puno veze za koje su trziste da su ove pelene zadrzale svoj nekadasnji kvalitet. Sada su pretanke i strasno neprijatno mirisu cim se beba jedanput upiski. Imala sam nekoliko neprijatnih situacija, kada mi dodju gosti uzmu bebu i kazu beba se ukakila ili nije odavno presvucena a ja bebu presvukla 5 min prije i znam da se nije ukakio te svima objasnjavam da to pelene neprijatno mirisu. Naravno mame koje imaju ovako male bebe znaju u cemu je problem jer i one imaju isti (razgovarala sam sa 4 mame koje su se porodile kad i ja i sve imaju isti stav). A po noci i da ne pricam ..ujutro je pelena tako nadusena i stisla jadnu bebu, da razmisljam o promjeni pelena ili da ustajem po noci da presvlacim bebu. I samo se pitam kako ce biti ljeti kada bebe nemaju na sebi ovoliko robe, koja prigusuje ovaj miris, i kada ce bebe mnogo vise piskiti sobzirom na kolicinu unijete tecnosti.
Nazad na vrh Ići dole

AutorPoruka
blanka

blanka

Bik Broj poruka : 386
Datum upisa : 01.02.2011
Godina : 37

PočaljiNaslov: Re: Da li ste zadovoljne Pampers pelenama?   Da li ste zadovoljne Pampers pelenama? - Page 2 Icon_minitimeČet Feb 24, 2011 1:49 am

O tome me je strah i da mislim Evil or Very Mad
Nazad na vrh Ići dole
Clara82

Clara82

Vaga Broj poruka : 516
Datum upisa : 31.01.2011
Godina : 42

PočaljiNaslov: Re: Da li ste zadovoljne Pampers pelenama?   Da li ste zadovoljne Pampers pelenama? - Page 2 Icon_minitimeČet Feb 24, 2011 2:05 am

blanka ::
a kakve su BabyLove jek ima neko iskustva

Nisu loše, ne propuštaju, jedina im mana što su nekako sve glomazne i kockaste Da li ste zadovoljne Pampers pelenama? - Page 2 552270
Nazad na vrh Ići dole
BoMbica

Broj poruka : 74
Datum upisa : 21.02.2011

PočaljiNaslov: Re: Da li ste zadovoljne Pampers pelenama?   Da li ste zadovoljne Pampers pelenama? - Page 2 Icon_minitimeSre Mar 02, 2011 6:53 pm

n akoju liniju pampersa mislis? mi smo probali,,sleep and play`` i ,,active baby``.
ove druge su mi ok i nisam imala nikakvih neprijatnosti,svidja mi se ona rastegljiva trakica i ubedljivo,po meni,imaju najlepsi dizajn(kao daje tosadpabitno,hahaha)

sto se tice,,sleepand play``nisam zadovoljna,vec se par puta dogodilo da ih mali propiski,bukvalno par minuta posle povijanja,procurela nam je i kaka krzo njih,a jednom prilikom dok sam pokusavala da tokom povijanja malom ,,centriram``pelenu na sredinu guze,jedan kraj se pocepao-a stvano nisam vukla kao sivonja.
Nazad na vrh Ići dole
Sponsored content

PočaljiNaslov: Re: Da li ste zadovoljne Pampers pelenama?   Da li ste zadovoljne Pampers pelenama? - Page 2 Icon_minitime

Nazad na vrh Ići dole

Da li ste zadovoljne Pampers pelenama?
Nazad na vrh 
Strana 2 od 2Idi na stranu : Prethodni  1, 2

Dozvole ovog foruma:Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
 :: Dete od glave do pete... :: Teme i dileme vezane za bebe-
Skoči na: